Kontakt podaci

icon_widget_image Pon-Pet: 07:00 sati do 15:00 sati icon_widget_image Ul. Zrinsko Frankopanska 21, 40000, Čakovec icon_widget_image tel +385 (0)40 328 150 fax +385 (0)40 328 155 icon_widget_image m-pmp@m-pmp.hr

TRANSPORT I MEHANIZACIJA

Specijalni transporti

Međimurje PMP d.o.o. raspolaže vlastitim vozilima za specijalne transporte. Ti se prijevozi odnose na relokaciju i prijevoz nestandardnih, vangabaritnih i posebno osjetljivih tereta. Naše poduzeće raspolaže s kiper-tegljačima i tegljačima s prikolicom. Također raspolažemo s auto dizalicama 60t, te Hiab dizalicama 9t dužine 14 metara. Za uobičajene i posebne transporte koristimo sedlaste tegljače 6×4 i 6×2 s raznim prikolicama i poluprikolicama. Teretna vozila s ugrađenim dizalicama primjerena su za prijevoz tereta s mogućnošću istodobnog utovara i istovara tereta.

Previous
Next
Previous
Next

Građevinska mehanizacija

Sektor građevinske mehanizacije Međimurje PMP-a raspolaže voznim parkom (kamionima kiperima, tegljačima, betonmikserima, betonpumpom, autodizalicom i dr.), građevinskom mehanizacijom (bagerima, rovokopačima, utovarivačima, grejderima, vibrovaljcima i dr.) i toranjskim dizalicama (kranovima), kao i samohodnim škarastim platformama i samohodnim teleskopskim košarama, što omogućava izvođenje najzahtjevnijih građevinskih radova za gradilišta Tvrtke i vanjske naručitelje.