Kontakt podaci

icon_widget_image Pon-Pet: 07:00 sati do 15:00 sati icon_widget_image Ul. Zrinsko Frankopanska 21, 40000, Čakovec icon_widget_image tel +385 (0)40 328 150 fax +385 (0)40 328 155 icon_widget_image m-pmp@m-pmp.hr
Image Alt

ALU i PVC stolarija

MEĐIMURJE PMP

ALU i PVC stolarija

U prvim godinama nakon osnivanja tvrtke izrada i montaža ALU i PVC stolarije je zauzimala vrlo značajane poslovne pozicije. Razvoj i širenje tvrtke i u drugim disciplinama ubrzali su stručno i tehnički snažnije ekipiranje i u ALU i PVC domeni. Odjel tvrtke za izradu i montažu PVC i ALU stolarije ima Certifikat za sustav upravljanja kvalitetom EN ISO 9001.

PVC stolarija

Međimurje PMP odjel PVC stolarije  izrađuje iz „KBE“ profila  U standardnoj ponudi prozori se izrađuju iz PVC peterokomornog sistema SELECT, s pocinčanim čeličnim ojačanjima unutar profila prema statičkim proračunima i uputama proizvođača (Uf=1,3 W/m²K)

Koristi se protuprovalni okov proizvođača “Winkhaus” (Njemačka). U standardnom ostakljenju koristi se IZO 24 mm (4+16+4) Low-e (Uf=1,1 W/m²K), a nudi se i troslojno ostakljenje IZO 40 mm (4+14+4+14+4) Low-e (Uf=0,75 W/m²K)

U mogućnosti smo ponuditi veliki izbor prozorskih sustava, s raznovrsnim dizajnom i kombinacijama koje će ispuniti sve želje i najzahtjevnijih projektanata i kućevlasnika. Proizvodno područje koje međimurje PMP u suradnji sa “KBE” pokriva obuhvaća širok raspon, od sustava profila za prozore i vrata preko roleta i grilja, PVC balkonskih ograda i lamperije do visokokvalitetnih PVC ploča višestruke namjene (primjerice, u industriji, ali i za ulazna vrata ili reklamne panele).